表参道のGYRE地下にデュヌ・ラルテが出店しているのを最近知った。南青山の不便な場所でとにかくファッショナブルなパン屋としてどちらかというと細々と営業していたが、これは結構なメジャーデビューだなと思う。小ぶりで香り高い上品なパンという記憶だが、ラインアップも幾分変わってGYRE店ではペストリーが増えていた。写真のDans Dix Ansは同系の店。GYRE地下には他にもオーガニックカフェのシナグロやルビシア、セルフォイユなどが並んでいて、僕にはちょっとお気に入りの休憩場所になっている。
I found recently that d’Une Rareté had opened their shop in Gyre Omotensando. They used to run a rather humble but extremely fashionable boulangerie in Minami-Aoyama which was almost in the middle of nowhere. In contrast, this expansion appears as their debut to the major market. I tend to recall they offer smaller bread with full of scent of flour and sophistication, but the focus seems shifted toward pastries in Gyre. B1 floor of Gyre is now my favorite spot with Cinagro organic café, Lupicia and Cerfeuil lined up.
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